Va puteti loga si veti redirectat catre pagina Acces lucrari

LOGIN

Daca aveti intrebari, ne puteti scrie pe formularul de suport tehnic

SUPORT

Cuvant introductiv al Grupului de Lucru Vaccinologie al SNMF

Cuvant introductiv al Grupului de Lucru Vaccinologie al SNMF

Dragi colegi,

Suntem încântați să vă invităm la o prezentare captivantă la conferința “Ziua Medicului de Familie” ce va avea loc în data de 24 mai! De la ora 16:30, veți avea ocazia să participați la lucrarea intitulată “Tot ce trebuie să știm despre mecanismul de compensare a vaccinurilor” sustinuat de grupul de vaccinologie al SNMF.

În cadrul acestei prezentări, vom explora în profunzime legislația și procesul de compensare a vaccinurilor, sub conducerea unui expert în domeniu. Este o oportunitate unică de a înțelege mai bine acest aspect crucial al practicii noastre medicale și de a răspunde la întrebările care ne preocupă pe toți.

Indiferent dacă sunteți rezident, medic de familie sau de alta specialitate, această prezentare vă va oferi cunoștințe valoroase și vă va ajuta să fiți la curent cu cele mai recente reglementări și practici în domeniu.

Nu ratați șansa de a vă îmbogăți cunoștințele și de a vă conecta cu colegii din domeniu. Vă așteptăm cu nerăbdare să fim împreună în această călătorie de descoperire medicală!

Vă rugăm să vă asigurați că faceți loc în agendele dvs. pentru această prezentare importantă. Ne vedem pe 24 mai!

Cu drag,
Grupul de Vaccinologie al SNMF

Sponsori

 

Titanium

titanium

 

Gold

gold

 

Bronze

silver

 

On site

bronze

 

bronze