Va puteti loga si veti redirectat catre pagina Acces lucrari

LOGIN

Daca aveti intrebari, ne puteti scrie pe formularul de suport tehnic

SUPORT

Dr. Christos Lionis Profesor Emerit de Medicină Generală și Asistență Medicală Primară al Facultății de Medicină, Universitatea din Creta, Grecia

Dr. Christos Lionis Profesor Emerit de Medicină Generală și Asistență Medicală Primară al Facultății de Medicină, Universitatea din Creta, Grecia.

Stimați colegi,

Am onoarea să vi-l introduc pe Dr. Christos Lionis Profesor Emerit de Medicină Generală și Asistență Medicală Primară al Facultății de Medicină, Universitatea din Creta, Grecia.

Prof. Dr. Christos Lionis are doctorat în medicină la Facultatea de Medicină a Universității din Atena și este certificat în medicină internă și în medicină socială (sănătate publică).

De asemenea, deține un doctorat al Universității din Creta, axat pe intervențiile de sănătate publică și riscul cardiovascular.

În ultimii douăzeci și cinci de ani, Prof. Dr. Christos Lionis a lucrat la Facultatea de Medicină a Universității din Creta, unde deține Catedra de Medicină Generală și Asistență Medicală Primară.

Pe lângă rolul său de profesor, el este Directorul Clinicii de Medicină Socială și de Familie.

Jovial, deschis și carismatic are o pasiune pentru importanța și valoarea Medicinei de Familie.

Prof. Dr. Christos Lionis este implicat activ în dezvoltarea asistenței medicale primare și a medicinei generale în Creta, în special în zonele rurale, dar și pe integrarea sănătății publice și asistenței medicale primare, contribuind la crearea rețelelor naționale și europene.

El este, de asemenea, coordonatorul unei rețele înfloritoare de medici generaliști, responsabil pentru coordonarea formării în specialitate și dezvoltarea profesională a rezidenților, precum și coordonator de doctorat.

Prof. Dr. Christos Lionis a fost Director General Adjunct al sistemului regional public de sănătate al Serviciului Național de Sănătate Grec pentru regiunea Creta.
Sistemul regional de sănătate pentru regiunea Creta este organismul de planificare și reglementare care supraveghează toate serviciile de sănătate de pe insulă.
În paralel, în ultimul deceniu, Prof. Dr. Christos Lionis a coordonat Unitatea de Asistență Medicală Primară din Municipiul Heraklion, o inițiativă comună cu Spitalul Universitar și Municipalitatea Heraklion.
Această unitate oferă îngrijire medicală și asistență medicală persoanelor cu boli cronice, defavorizate din punct de vedere socio-economic.
A fost membru al consiliului de administrație în mai multe asociații profesionale și societăți de învătământ medical, precum și consilier al Organizației Mondiale a Sănătății, unde este, de asemenea, membru al Grupului de Coordonare al Inițiativei Europene pentru Informații despre Sănătate din 2017 și a fost numit ca membru al Grupului de Experți ai Comisiei Europene privind modalitățile eficiente de Investiție în Sănătate în 2019.
Este membru de bază al Societății Europene pentru Asistență Primară în Gastroententerologie (ESPCG).
Vine de la Universitatea din Creta la Sinaia să ne prezinte lucrarea „Developing, implementing and evaluating a clinical care pathway for NASH/NAFLD primary care patients: lessons from a multi-centre study”
Puteți participa la această prelegere și dumneavoastră în cadrul Cursului Internațional pe teme de hepatologie ”Liver Management Problems in Primary Care”, în perioada 24-25.05. 2024, la Sinaia, la Hotel Internațional.
Este un curs organizat de ESPCG în colaborare cu SNMF, SRGH și EASL, gratuit, cu puncte EACCM (fiind acreditat la nivel european), cu prezență fizică (locurile sunt limitate).
Așadar nu ezitați să vă înscrieți pe următorul link:
https://www.espcg.eu/

Cu aleasă considerație,
Mihaela Udrescu
Coordonator Grup GastRO

Sponsori

 

Titanium

titanium

 

Gold

gold

 

Bronze

silver

 

On site

bronze

 

bronze