Va puteti loga si veti redirectat catre pagina Acces lucrari

LOGIN

Daca aveti intrebari, ne puteti scrie pe formularul de suport tehnic

SUPORT

Dr. Pierluigi Fracasso de la „Gastroenterologia ed Endoscopia Digestiva presso”

Stimați colegi,

Am onoarea să vi-l introduc pe Dr. Pierluigi Fracasso de la „Gastroenterologia ed Endoscopia Digestiva presso” ASL Roma 2 Ospedale Sandro Pertini, Roma, Lazio, Italia.

Dr. Pierluigi Fracasso reprezintă viziunea medicului gastroenterolog din Societatea Europeana pentru Asistență Primară în Gastroententerologie (ESPCG).

În cadrul ESPCG are un rol activ și extrem de important, participând cu experiența domniei sale la proiecte de succes aplicabile în medicina primară.

Cu o vastă experiență în endoscopie digestivă, dr. Pierluigi Fracasso este pasionat de screeningul cancerului colorectal și participă activ la implementarea strategiilor de screening nu numai în Italia ci și în întreaga Europă.

Expertiza în gastroenterologie îl face să abordeze cu ușurință și alte teme de larg interes, înțelegând particularitatea practicii medicinei primare.

Amabil, zâmbitor, disponibil și mereu deschis la dialog, dr. Pierluigi Fracasso împărtășeste cu bucurie experiența sa tuturor colegilor.

Vine dintr-un important Centru de Gastroenetrologie și  Endoscopie Digestivă din Roma/Italia  să ne prezinte o temă de interes, extrem de actuală și utilă practicii noastre curente ”Metabolic syndrom and liver. A primary care practic management (A case report with interactive questions)”.

Puteți să îl cunoașteți și dumneavoastră dacă veți participa la Cursul Internațional pe teme de hepatologie ”Liver Management Problems in Primary Care”, în perioada 24-25.05. 2024,  de la Sinaia, Hotel Internațional.

Este un curs organizat de ESPCG în colaborare cu SNMF, SRGH și EASL.

Cursul este  gratuit, creditat cu 4,5 puncte EACCM (credite europene).

Acest curs este numai cu prezență fizică (locurile sunt limitate).

Așadar, nu ezitați să vă înscrieți pe următorul link:

https://www.espcg.eu/

 

Cu aleasă considerație,

Mihaela Udrescu

Coordonator Grup GastRO

Sponsori

 

Titanium

titanium

 

Gold

gold

 

Bronze

silver

 

On site

bronze

 

bronze