Va puteti loga si veti redirectat catre pagina Acces lucrari

LOGIN

Daca aveti intrebari, ne puteti scrie pe formularul de suport tehnic

SUPORT

Președintele ESPCG Dr. Juan Mendive din Barcelona, Spania

Președintele ESPCG Dr. Juan Mendive din Barcelona, Spania

Stimați colegi,

Am onoarea să vi-l introduc pe Președintele ESPCG Dr. Juan Mendive din Barcelona, Spania.

Spune despre el când se prezintă că este medic de familie.

Lucrează de 28 de ani într-un Instituție Medicală Catalană în cadrul unui Centru Academic de Sănătate de Asistență Primară denumit „La Mina” pe care îl și conduce.
Și totuși nu este doar medic de familie…..

Calificarea și experiența profesională îi permite ca în cadrul acestui centru, pe lângă activitatea medicală specifică, să instruiască studenți și rezidenți pentru Programul de Medicină de Familie.

Are o teză de doctorat cu un proiect despre o intervenție pentru prevenirea universală a depresiei în asistența primară.
Este membru al Consiliului Grupului de lucru Wonca pentru Sănătate Mintală și Președinte al Societății Europene pentru Asistență Primară în Gastroententerologie (ESPCG).

Vine din Barcelona să ne prezinte lucrarea „Dealing with abnormal liver function test in Primary Care. (A case report with interactive questions)”

Puteți participa la această prelegere și dumneavoastră în cadrul Cursului Internațional pe teme de hepatologie ”Liver Management Problems in Primary Care”, în perioada 24-25.05. 2024, la Sinaia, la Hotel Internațional.

Este un curs organizat de ESPCG în colaborare cu SNMF, SRGH și EASL, gratuit, cu puncte EACCM (fiind acreditat la nivel european), cu prezență fizică (locurile sunt limitate).

Așadar nu ezitați să vă înscrieți pe următorul link:

https://www.espcg.eu/

Cu aleasă considerație,
Mihaela Udrescu
Coordonator Grup GastRO

Sponsori

 

Titanium

titanium

 

Gold

gold

 

Bronze

silver

 

On site

bronze

 

bronze