Profesor Doctor Liana Gheorghe la cursul Liver Management Problems in Primary Care

Stimați colegi,

Sunt onorată să vă anunț prezența Domnei Profesor Doctor Liana Gheorghe la evenimentul de la Sinaia din acest weekend.

Recunoscut profesionist în domeniul gastroenterologiei, Profesor Universitar la Facultatea de Medicină Carol Davila din București și Șef de Secție la Clinica de Gastroenterologie din cadrul Institutului Clinic Fundeni, Doamna Profesor Dr. Liana Gheorghe vine să ne împărtășească din experiența domniei sale.

Cea mai importantă voce a hepatologiei românești, Doamna Profesor Dr. Liana Gheorghe și-a arătat deschiderea totală față de medicii de familie și sprijină toate inițiativele acestora, oferindu-le o bază științifică solidă.

Cu o capacitate unică de efort și de integrare a informațiilor științifice, doamna Profesor Dr. Liana Gheorghe a avut amabilitatea de a se implica voluntar în acest proiect.

Vine special ca să susțină la Sinaia tema „Clinical care pathway for the screening/early diagnosis, risk stratification, and management of metabolic dysfunction-associated steatotic liver disease (MASLD)

Personalitate puternică, om de știință cu vaste colaborarări interne dar mai ales internaționale, Doamna Profesor Dr. Liana Gheorghe reprezintă Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie (SRGH) la acest curs.

Îi puteți adresa direct întrebările dumneavoastră dacă veți participa la Cursul Internațional pe teme de hepatologie,  în perioada 24-25.05. 2024,  de la Sinaia, Hotel Internațional.

Este un curs organizat de ESPCG în colaborare cu SNMF, SRGH și EASL.

Cursul este  gratuit, creditat cu 4,5 puncte EACCM (credite europene).

Acest curs este numai cu prezență fizică (locurile sunt limitate).

Așadar, nu ezitați să vă înscrieți pe următorul link:

https://www.espcg.eu/

 

Cu aleasă considerație,

Mihaela Udrescu

Coordonator Grup GastRO

Sponsori

 

Titanium

titanium

 

Gold

gold

 

Bronze

silver

 

On site

bronze

 

bronze